material kvalitet er
frafall i idretten statistikk close

Handlekurv

press smerter fra arrvev
løvåsen sykehjem sommerjobb close

Fraktmetoder

dette til orientering

finn bjørn ruyter hafslund 1. Generell informasjon om GDPR

svart topp med glidelås Her kan du lese om hva personvernreformen innebærer for ditt kundeforhold til Swix Sport AS. Har du andre spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på stock price lvmh.

foreldrenes påvirkning av eleven  

Hva er GDPR?

bonusfamilien sesong 2 EUs nye personvernreform, bedre kjent som "GDPR" (General Data Protection Regulation), er skapt for å bedre din datasikkerhet på tvers av Europeiske landegrenser i EU- og EØS-land. Personvern er viktig for oss i Swix Sport AS, og her finner du informasjon om hvordan vi jobber for å overholde de nye personvernreglene.

spionen som lengtet hjem  

En tryggere e-handel for deg som kunde

philmar middelthon spikkestad Den nye forordningen blir en del av den norske lovteksten, og er en ekstra forsikring om at dine personopplysninger behandles på riktig måte og i henhold til loven. Det vil ligge et større ansvar hos oss ved behandling og sikring av dine kundedata, samtidig som du vil kunne gjennomføre din netthandel på samme måte som tidligere.

toyota haugesund delelager  

Ditt samtykke

bar in guwahati Ditt nåværende samtykke er fortsatt gyldig. Det som er nytt er at du nå kan velge om du ønsker tilbud og nyheter via epost samt at informasjonen rundt ditt samtykke og hva det innebærer er oppdatert. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte bror søster sengeknuller. Du kan også enkelt melde deg av nyhetsbrevet ved å følge instruksjonene nederst i nyhetsbrevet du har mottatt.

boksekampen kan ses  

Behandlingsansvarlig og tredjepart

helper new job in bathinda Administrerende direktør i Swix Sport AS er overordnet ansvarlig for bedriftens behandling av personopplysninger. For å tilby en skreddersydd kjøpsopplevelse for deg, benytter vi eksterne samarbeidspartnere, men dine persondata blir på ingen måte misligholdt eller solgt til tredjepart. Det garanterer vi. I vår personvernerklæring kan du lese mer om vår behandling av persondata.

fattigdommen i verden  

Personvernerklæring

webmail uio outlook I forbindelse med GDPR har vi tilpasset og forenklet vår personvernerklæring. I erklæringen kan du lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke typer opplysninger det gjelder. I erklæringen opplyses det om hvilke kundedata du legger igjen ved et kjøp hos oss, og kontaktpunktene for opplysningene internt i vårt system.

paul fjell gundersen  

Personvernombud

siste nytt lokalt Vi har oppnevnt et personvernombud, som er en ansatt i Swix Sport AS. Ombudet er vår interne personvernrådgiver som følger opp at personvernet blir ivaretatt og at vi hele tiden holder oss innenfor regelverket.

lyd og bilde tv test  

Økt sikkerhet for dine kundedata

spine center at delhi Det nye direktivet krever at vi har full oversikt over alle bedriftens persondata og stiller krav til sikkerheten rundt disse. Ved et eventuelt datainnbrudd, som kan ha betydning for dine personopplysninger, følger vi reglene for meldeplikt angitt i GDPR.

dele spill med brukere windows 10  

gisle straume sjef ved det norske teater 2. Personvernerklæring

sikkerhet norge as Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger.

thomas rust mussoorie Swix Sport AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Det daglige ansvaret er delegert til vårt personvernombud, også kalt "DPO" (Data Protection Officer). Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke selve ansvaret.

dårlig vanntrykk i huset Swix Sport AS har et eget personvernombud, en DPO. Oppgavene til personvernombudet er å gi ansatte informasjon og råd om personvernlovgivningen, overvåke etterlevelse av personvernforordningen og interne retningslinjer, samt gi råd om personvernkonsekvenser og være kontaktpunkt for de registrerte og tilsynet.

send attachment via form html5  

Behandling av personopplysninger på Swix.no

plas farm ltd Webredaktøren har det daglige ansvaret for Swix Sport AS' behandling av personopplysninger på swix.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

ufint a slette facebookvenner Evry AS er vår generelle databehandler, og er leverandør for utvikling og vedlikehold av vårt ERP-system. Byte AS er vår driftsleverandør og databehandler for swix.no

drept av ulv i skandinavia Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Swix Sport AS, Evry AS og Byte AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Swix Sport AS og Evry AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

medisinske grunner mot eggdonasjon  

Personopplysninger

normal jobs in bangalore For å gjennomføre et kjøp på swix.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.

murder 2 full movie Dette er nødvendig for å kunne sende produktene du har bestilt til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din bestilling.

paul einar sveen Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. Ordreinformasjonen lagres sikkert i vår e-handelsplattform, samt i vårt ERP-system.

legge folie i trapp  

Dine rettigheter

dehydrerte lumbale mellomvirvelskiver Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Normalt vil du motta personopplysningene du har bedt om fra oss i løpet av 3-5 virkedager, men vi gjør oppmerksom på at det i perioder vil kunne ta lenger tid.

fine aftershave ships to norway Du kan også, når som helst, be oss slette eller endre dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

adblock plus firefox Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom du sender anmodningen elektronisk (f.eks. via e-post eller chat), og med mindre du ber om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

clear channel uk Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss ved å kontakte adicta al chocolate eller ved å bruke informasjonen nederst i ethvert nyhetsbrev vi sender ut.

torgeir waterhouse digitalisering Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

bill clinton health Dersom du har opplevd noe du mener er et brudd på regelverket fra Swix Sport AS, kan du klage ved å sende en skriftlig henvendelse til kritt tiden dyr eller i brevs form til følgende adresse:

viggo mortensen filmer Swix Sport AS Blåswixvegen 5 NO-2624 Lillehammer Norway

land etter bnp Merk korrespondansen med "GDPR".

charlie puth sanger Om du fortsatt føler du ikke har fått godt nok svar fra oss kan du klage til Datatilsynet ved å sende brev til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo. Datatilsynet vil så vurdere om de skal følge saken videre.

felles konto med to kort  

Lagring av personopplysninger

sentral sykehuset sogn og fjordane Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

rebekka bakken youtube  

Sikring av personopplysninger

roma år 45 Swix.no har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Alle sider på swix.no er kryptert med Buypass Class 2 (SHA256RSA) sertifikat. Også vårt ERP-system er sikret med kryptering (Microsoft IT TLS CA 2, SHA256RSA).

rachel the inside story Du kan være trygg på at vi lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

hjelp til russland  

Utlevering av varer

pil bue pud Vi samarbeider med UPS og Posten/Bring for transport av varer og vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse og telefonnummer. Opplysningene slettes hos transportørene innen 36 måneder, om ikke gjeldende lovverk tilsier noe annet.

poiseuille flow equation  

Betalingsløsninger

fagalii samoa international airport Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra.  Betalingsopplysninger hos Swix Sport AS er: IP-adresse, navn, adresse, e-post og mobiltelefonnummer. Disse opplysningene lagres sikret hos Klarna, som er vår samarbeidspartner på betalingsløsning.

palisander bord behandling Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

sailor moon characters Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Det er ikke mulig for swix.no å se hele ditt kortnummer i noen av våre systemer.

hoppet ut av vindu Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør for kort, Klarna. Betalings- og kortopplysninger blir kun brukt til å utføre en betaling.

føflekk under neglen For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i utsjekken velge å lagre kortinformasjonen din sikkert. Vår betalingspartner, Klarna, vil da lagre kortet i sine sikre systemer slik at du kan kjøpe gjennom dette. Vi lagrer ikke kortinformasjonen din utover å referere til det med en identifikator. Senere kjøp på det lagrede kortet er enkle å utføre, det er derfor viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen, evt. sikrer at uvedkommende ikke har tilgang til enheten du bruker. Du er selv ansvarlig for å ikke dele ditt brukernavn og passord med andre.

stellar agro foods Også fakturaopplysninger lagres i Klarnas sikre løsning. Velger du faktura som betalingsmetode vil ditt personnummer lagres forsvarlig hos Klarna, slik at det kan gjennomføres en kredittsjekk.

skaft til hagespade Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende lover. Hensikten er at du skal slippe å oppgi betalingsinformasjonen hver gang du foretar et kjøp hos oss.

en krone 1948 Klarna er sertifisert etter kortselskapenes strengeste regelverk, PCI Level 1.

komme seg rundt i barcelona  

Informasjonskapsler (Cookies)

air force 1 Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes bl.a. til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

bravissima kitchen vinholder Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

uren hud når en begynner a ta nattlysolje Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.

garderoberoer holder 25 mm Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

best agrio private server Uten bruk av cookies vil ikke nettsidene våre fungere.

miles per gallon Her kan du se en oversikt over informasjonskapsler som brukes på swix.no:

tv2 nyheter og sporten viktig info om india Domene

management consulting india elisabetta franchi nå egoistin pl Navn

ratatouille film online viral encephalitis hindi Utløper

mest brukte bokstaver norsk bermuda railway trial Beskrivelse

hellige ting i jødedommen .swix.no

sparkel som taler varme _gat

hormone oxytocin meaning 2 år

borgerkrigen i syria kort fortalt Google Analytics. Brukes for å skille mellom besøkende.

plexiglass jula 125 cm x 100 cm .swix.no

mindre lufting med større takvinkel _gali

adjutant kronprins haakon 30 sek.

byggmestrenes servicekontor stavanger Google Analytics, brukes for å analysere hvilke lenker som blir klikket på.

jack strong online .swix.no

hotell mexico city _gid

felles mellom pesach og påske 24 timer

klare a løpe 5 km Google Analytics. Brukes for å skille mellom besøkende.

emojination svar norsk level 7 .swix.no

hans og hennes frisør _ga

coaching kurs på nett 30 dager

livbåter fra 2 verdenskrigs Google Analytics. Brukes for å skille mellom besøkende.

bryne fk g15 arbeidsledige innvandrere i norge

merchant city glasgow [Craft-unique-string]

ringerike sykehus hf 14 dager

nybergsund il trysil Craft CMS, unik ID for å skille brukerne I utsjekken.

førerløse biler norge navnet svenning opprinnelse

holder med lader iphone 6 CraftSessionId

anna dowton abbey Økt (slettes når du luker nettleseren)

tror han har makt Craft CMS, unik ID for å skille mellom besøkende.

large white board cameron diaz movie list

vetten opp 2017 CRAFT_CSRF_TOKEN

lange og fine negler Økt (slettes når du luker nettleseren)

pizza roses recipe Craft CMS, innebygget sikring mot "Cross-Site Request Forgery attacks (CSRF)".

brownies med kakao .facebook.com

solgt hytte holtefjell finn fr

kjente kunstnere i barokken 30 dager

parson green london Facebook. Lar Facebook vite om du har besøkt våre sider og om du har valgt å ikke gi samtykke til annonsering på Facebook.

bebygd eiendom definisjon .swix.no

olympiske medaljer norge fs_uid

boka frogner hovedgård 7 dager

minner og ensomhet FullStory analyseverktøy, brukes for å skille brukere.

svarene til drikkevannsproduksjon og kontroll checkout-eu.klarna.com

nervemonitoring ved kirurgi cookiesEnabled

hvordan løpe halvmaraton raskere Økt (slettes når du luker nettleseren)

senkesett volvo 240 Klarna utsjekk, brukes for å huske dine innstillinger hos Klarna.

ikea hyderabad india  

møllendalsbakken 7 bergen  

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

farm n food Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på Swix.no ikke fungere.

grafikere i norge  

Nettstatistikk

larry davidson 2006 Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på swix.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

banke bihari facebook Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

suspicious partner episode 1 Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres aldri fra Swix Sport AS til andre aktører.

reisebag med hjul  

Personalisering

eldre underernærte statistikk For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi enkelte funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

stor er din trofasthet chords  

Markedsføring

bmw e91 2006 coding cdc ccc Vi sender ut nyhetsbrev cirka 1-3 ganger pr. måned via e-post, litt avhengig av sesong. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

legge ikke på seg av fett Behandlingsgrunnlaget for e-post markedsføring er samtykke.

fortellerperspektivet et dukkehjem Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet ofte være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte systemleverandører for å få til en god løsning knyttet til e-post forsendelser.

fantastisk på engelsk Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonser du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante produkter ved neste anledning.

title case in sql server Markedssjefen har det daglige ansvaret for Swix Sport AS' sin behandling av personopplysninger knyttet til markedsføring, analyse og personalisering.

pollen allergy symptoms pdf  

Personopplysninger til tredjepart

trygg polaris 300l usb Swix Sport AS vil aldri dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i vår personvernerklæring. Det eneste unntaket fra dette er om vi er rettslig forpliktet eller får ditt spesifikke samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Swix Sport AS. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Swix Sport AS bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

lykke og lukas harstad  

Endringer i erklæringen

ansatte nidaros dps Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato (se nederst på siden). Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post.

bein og rumoe treningsprogram  

Kontaktinformasjon

tilpasser vi oss Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Swix Sport AS sitt personvernombud på e-post ferdigskrevet jule adjektivhistorie.

vi liker å reise mye Ønsker du at vi sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Swix Sport AS, så ta kontakt med oss på e-post sherman alexie crow testament.

alpin vm 2018 Postadresse:

hvorfor sår ikke gror Swix Sport AS Blåswixvegen 5 NO-2624 Lillehammer Norway

grigorij kotovskij rost Merk korrespondansen med "GDPR".

bilde av mange rein  

paragraph tag attributes in html  

braunschweig brunswick germany best western Personvernerklæringen ble sist endret: 25.05.2018